Du känner inte mig!

Folk snackar mycket och under de senaste dagarna verkar det som att folk tror att de känner mig efter att höra några ryckten om mig. Få människor här i världen vet vem jag verkligen är och många andra tror sig veta vem jag är.
Vissa ryckten av mig är sanna, vissa är sanna till viss del, men många är bara strunt eller folk som missförstått.
jag känner att folk har uppfattat mig helt fel, jag måste göra något.. Nu eller aldrig!
Jag kan förstå om många ogillar mig eller missuppfattat mig. Mestadels är jag själv osäker på vem jag är. jag kan inte alltid förklara de saker jag gör. Men efter att ha gjort en hel del misstag verkar det som att folk dömmer mig direkt nu...
Jag kan inte hålla om en tjej, jag kan knappt umgås med en tjej, utan att folk ska tro att jag "håller på" med henne. Många av mina nära vänner förstår inte ens hur jag känner och verkar bara uppmana de omkring att ta mig som ett skämt och inte på allvar när jag försöker förklara att jag bara vill kunna ha en vän utan att folk ska tro att jag är ute efter något.
Det är inte alls den personen jag är! Jag är en kille som älskar att känna mig älskad, men vem gör det inte? Men nu menar jag älskad som utav en vän.
Jag vill kunna hålla om mina vänner, skoja med mina vänner och älska mina vänner utan att alla ska missupfatta min kärlek som något smuttsigt man kan skratta åt.
Men felet ligger inte bara hos de som sprider ryktena om mig, det är mitt fel att de startade från första början. Jag hoppas bara att ni som läser detta kan förstå mig lite och kanske tänka om nästa gång ni hör något om mig.
Och till er alla som jag sårat eller som jag sviktigt. jag ber om ursäkt! Jag har aldrig avsiktligt vekat skada någon! Jag har gjort så många misstag i mitt liv men jag har även fått betala för dom. Jag vet att det kanske inte är tillräckligt för många av er. Men ni ska bara veta att jag är ledsen för all smärta jag orsakat och att jag tänker bli en bättre person!
Allt jag ber om är att ni ska hjälpa mig dit! Jag kommer inte klara mig hela vägen utan erat stöd!
Kommentera med facebook

 


Kommentarer

fint skrivet anton, finns <3

2011-11-21 @ 12:25:12

<3

2011-11-21 @ 18:46:25


KOMMENTERA! :)

Namn: (max 60 bokstäver)
VIP!

E-postadress: (publiceras ej)

Länka din blogg sötnos!

Kommentar: