Kärlek eller bara lek?

Hejsan, har inte bloggat på länge men nu kännde jag att det va dax för mig att förmedla detta viktiga budskap. Jag har gjort många fel i mitt liv och många stör sig på mig på grund av dom. Men nu ska jag försöka förklara mig lite.
Många tror/tycker jag är en riktigt player, bara ute efter sex och behandlar tjejer som skit.
Vist, jag kanske inte har behandlat alla tjejer jag varit med som de förtjänar men jag är ingen player och jag är inte bara ute efter sex. Men missförstå mig inte. Jag är en sexgalning men jag kan skilja på lust och passion.
Många tror också att jag "haffar" (som de så fult uttrycker sig) på yngre tjejer hela tiden eftersom jag inte kan få någon jämngammal.
Jag är med de tjejer jag vill vara med oavsett hur gamla de är, men vist, det finns gränser och jag kanske har tänjt lite på dom den senaste tiden men det har inget att göra med att jag inte kan få någon som är jämngamal som mig. De seriösa förhållanden jag haft i mitt liv har alla varit med jämngamla tjejer. Att de tjejer jag varit med senaste tiden har varit yngre har bara varit en slump.
Sedan är det en del som tycker jag utnyttjar tjejer. Utnyttjar för vad undrar jag?
för sex? ...Alla jag har varit med har viljat vara med mig också och jag har inte tvingat något till något. Jag har aldrig haft sex med någon och sedan dissat den. Jag har alltid haft mina annledningar till att välja att inte fortsätta min relation med någon och om du inte tror mig så istället för att gå och irritera dig på mig så skriv till mig och låt mig förklara mig.
Jag vet vad som är rätt och fel och jag skulle aldrig någonsin med flit välja att göra fel. Jag vill ingen person något illa och jag undviker oftast konflikter. Jag är en sådan person som vill vara alla till lags och vill att alla ska vara glada. Jag kan inte förstå hur någon kan tro att jag på fullaste allvar skulle vilja såra någon.
Men precis som ALLA andra så är jag inte felfri och jag har gjort en del misstag. Jag ber om ursäkt för dom och alla ni som känner att ni blivit fel behandlade av mig. JAG BER OM URSÄKT!
Jag vill också berätta att jag är inte samma person som för kanske 2 år sedan. Jag förändras och för varje dag som går så lär jag mig. Jag har lärt mig av mina misstag, jag har förändrats och jag är bättre nu! Jag försöker leva i nuet och gå vidare, leta efter något nytt, något seriöst. Men med allt snack som går och med alla som ständigt påminner mig om alla misstag jag gjort är det omöjligt. Jag ber er, ta detta så seriöst ni bara kan. Försök behandla mig som en bra kille så kan jag lova er att jag också kommer vara det!
Med allt detta sagt vill jag även säga att även om du snackat skit om mig, om du ogillar mig eller till och med hatar mig så har jag inget emot dig. Jag vet att från eran synvilkel verkar jag som vilket svin som helst. Men ni har ingen aning om vad som finns i mitt huvud och varför jag gör de saker jag gör. Snälla ge mig en chans!

Tack för mig och jag hoppas verkligen att mitt budskap når er och att ni på något sätt kan försöka förstå att även jag har känslor <3
Kommentera med facebook

 


Kommentarer

Bra skrivet Anton! <3

2012-01-25 @ 17:22:02

Du ville att jag skulle läsa och jag har gjort det, jag tycker synd om dig som satt dig i den sitsen du sitter men du får skylla dig själv anton. Men visst, du kan inte göra något annat än att förklara dig o säga "förlåt". Men förlåt räcker tyvärr inte för mig.

2012-01-25 @ 20:11:07

SV: så du menar att jag hatar dig utan anledning :)?

2012-01-25 @ 20:15:21

SV, har du inte gjort mig någonting? ska jag ens behöva skriva dethär? du vet själv vad du har gjort. Och hur du än försöker, sanningen kommer alltid ikapp.

2012-01-25 @ 21:16:38

<3

2012-01-27 @ 19:04:58

bra skrivet!

2012-01-31 @ 14:31:29


KOMMENTERA! :)

Namn: (max 60 bokstäver)
VIP!

E-postadress: (publiceras ej)

Länka din blogg sötnos!

Kommentar: